🤸 Pregled najpopularnijih plesnih prostirki

0

Sada postoji mnogo različitih naprava i igračaka za razonodu. Štoviše, djeci i odraslima bit će jednako zanimljivo provoditi vrijeme igrajući zanimljivu igru. No, najviše od svega osvojit će prilika ne samo da provodite vrijeme s obitelji, već i naučite plesati. Za to se ne trebate prijaviti za ples. Jednostavno možete kupiti plesni tepih. Pomoći će vam ne samo da naučite nove pokrete ili savladate plesove. Također će vam pomoći da malo napumpate mišiće nogu, pa čak i izgubite par kilograma viška.

No, prije nego što trčite u trgovinu po novu kupnju, morate proučiti parametre prostirki. A ocjena najpopularnijih modela plesnih prostirki pomoći će u tome.

Što je plesni tepih

Ako zađete malo u nedavnu prošlost, tada se možete sjetiti plesnih strojeva. Bili su instalirani u igraonicama. Tamo su se često održavala natjecanja.

Trenutno se tehnologija brzo razvija. Gotovo sve kuće i stanovi imaju računala, a postoji i nekoliko televizora. Stoga su se plesne dvorane s mitraljezima zatvorile. I sami su se plesovi preselili u svaku kuću.

Bilo koji plesni tepih može se lako povezati s računalom ili televizorom. Istodobno podsjeća na navigacijsku palicu za noge. Ima različit broj tipki, raznolikost pokrivenosti. Može biti jednokrevetna ili dvostruka. Može se igrati ne samo za djecu, već i za odrasle.

Vrste softvera za uređaje

 1. Dance Dance Revolution ili DDR je najjednostavniji softver za uređaj. Često se daje djeci. Nema složene veze. Prikladno ga je koristiti. Ovi modeli imaju 4, 6 ili 8 gumba.
 2. Pump It Up ili PIU odredba smatra se složenijom. Ove opcije koriste tipke 5 ili 9. Poput ljudi koji znaju plesne pokrete. Modeli vam omogućuju izvođenje složenih trikova.

Vodimo se u povezivanju modela

 1. Najjednostavnije je povezati se s televizorom. Svi su parametri već ugrađeni u njih. Ne mogu se vremenom zamijeniti ili nadopuniti. Oni su trajno instalirani u uređaj. Istodobno, čak i početnik može brzo, bez puno poteškoća, povezati svoj tepih s televizorom. Važno je da će odabir takvog modela odrediti grafika. Za starije modele kupujemo 8-bitni procesor. Ali za modernije, prikladan je 16-bitni. Za televizore s velikim dijagonalama odabiru se napredni s 32-bitnim procesorom.
 2. Složenija, ali istodobno zanimljiva opcija je povezivanje s računalom. Savjet, za zabavnu igru ​​potreban vam je veliki monitor. Zanimljivo je da takva veza osigurava instalaciju različitih igara, razvoj novih plesnih stilova. Ovaj model omogućit će ne samo igranje s prijateljima, već i organiziranje internetskih natjecanja. A ovo je zanimljivije od pukog pregledavanja vijesti.
 3. Specifična veza je instalacija na konzolu. Za svaki set-top box mora se kupiti određeni model. Ovo je zanimljiva opcija. S jedne strane, u kompletu se prodaju nevjerojatne grafike, s druge strane, naočale za virtualnu stvarnost.To vam omogućuje upotrebu ne samo nogu, već i ruku, a naočale daju nerealan osjećaj. U tom slučaju osoba postaje zvijezda.

Materijal uređaja

Sintetička. Ovi su uređaji tanki. Sastoje se od slojeva tkanina složenih u nekoliko slojeva. Štoviše, jeftini su, lagani. Ali nije ugodno. Kada koristite, morate biti izuzetno oprezni. Lako se trgaju, a imaju sklisku prevlaku. Modeli nisu namijenjeni aktivnim igrama. Ali lako se nose, ne zauzimaju puno prostora.

Gumeni otirač s debelim polimernim umetkom iznutra. Ova je opcija neklizajuća. Podnosi bilo koju težinu, ritam plesača. Savjet: na njima još uvijek morate stajati bez cipela. Nije tako lako kao prva opcija. Da biste ga uklonili, morate izvaditi polimerni umetak, a zatim smotati tepih.

Tepih za profesionalce. Već je opremljen sofisticiranijim softverom. Ima mnogo ugrađenih mogućnosti za razvoj plesnih vještina.

Ali gumirana prostirka za mršavljenje s velikim brojem gumba pomoći će vam da izgubite kilogram pakiranja, jer nije tako lako pritisnuti momentalno osvijetljene gumbe u različitim kutovima platforme.

Zanimljivo: postoje uređaji dizajnirani za jogu i druge vježbe.

Proces rada

Nakon spajanja, uključite melodiju. Uređaj, uz glazbu, pokušava nagaziti potrebnu tipku koja se nalazi na strunjači. Izgled strelica ili pokreti "plesača" prate se na zaslonu. To pomaže ispravno nagaziti potrebne gumbe, pamteći pritom pokrete. Što je osoba više mogla izvoditi ispravne pokrete, to će više bodova zaraditi. Jedan bod jednak je jednom ispravnom pokretu. Na kraju igre sve se zbraja. Rezultat se pojavljuje na zaslonu zaslona.

Svatko od igrača može sam odabrati potrebnu razinu treninga:

 • početnik - odabiru početnici ili djeca;
 • svjetlost - najlakša razina, nema potrebe za naprezanjem;
 • standart - gotovo svi ga odabiru, jer je to standard;
 • teška - i ova je razina prikladna samo za obučene ljude, početnici se s njom ne mogu nositi.

Veličine platforme

Singl. Samo ih jedna osoba može igrati. Oni su mali. Imaju standardne kvadratne dimenzije: 90x90 cm, 100x100 cm.

Jednokutni. Dizajnirani su da ih igra jedna osoba. Imaju pravokutni oblik dimenzija 90x80 cm, 94x82 cm, 92x80 cm.

Nestandardni modeli koriste se za istovremeno igranje dva ili više igrača. Njihove su dimenzije dvostruko veće od standardnih. Oni su veći ili jednaki 165x90 cm.

Spektar boja

Ove igračke stvaraju atmosferu slavlja i zabave. Stoga se izvode u svijetlim bojama. Na ravnom platnu prikazani su kvadrati različitih boja. Ponekad su prikazani strelicama. To pomaže u ispravnoj navigaciji izvršavanja pokreta tijekom igre. Igranje uz jaku rasvjetu i glazbu pruža vam nezaboravno iskustvo. Izrađuju se u sljedećim bojama:

 1. Na crnoj osnovi nalaze se plavi i grimizni kvadrati.
 2. I također crna baza, ali s crvenim, žutim i plavim gumbima.
 3. Također možete pronaći trgove obojene u boje semafora - to su žuta, crvena, zelena. Štoviše, oni su na istoj crnoj pozadini.
 4. Dječje mogućnosti više nisu opremljene crnom pozadinom. Ovdje platforma dolazi u različitim svijetlim bojama, s gumbima u obliku životinja, omiljenih junaka ili likova iz bajki.

Vrhunski popularni modeli za djecu

Dječji se modeli često dijele po godinama. Doista, u dobi od 6 godina djetetu neće biti jako zanimljivo igrati se na prostirci namijenjenoj djetetu koje tek uči hodati.

Jednostavni modeli u obliku malog tepiha pogodni su za djecu mlađu od godinu dana. Na njima je malo gumba. Štoviše, nalikuju pokrivaču s malim stranama uz rubove. Klincu je zanimljivo i ugodno se igrati na njemu. Sag se u svakom njegovom pokretu poigrava različitim melodijama. Obično imaju samo 5 gumba. Jedan je u središtu, ostatak je sa strane

Mališani od 3 do 6 godina i stariji voljet će platforme u obliku klavira ili s gumbima koji podsjećaju na njihove omiljene likove. Pritiskom na bilo koji od njih dijete će dobiti nezaboravno iskustvo. Prvo, od pritiskanja znakova namigivanja različitim svjetlima, pa čak i fascinantna melodija zvuči.I u to vrijeme mali čovjek zamišlja da je u čudesnom svijetu, a pored njega su njegovi voljeni junaci. Ovdje može biti 8 gumba koji će vam pomoći da naučite složenije pokrete i realistične plesove.

X-team Dance Pad Hello Girl

Model je dizajniran za djevojčice. Ružičaste je boje, a gumbi su izrađeni u obliku mačke i strelica smještenih sa strane.

X-team Dance Pad Hello Girl

Prednosti:

 • ima neklizajući premaz;
 • spaja se na računalo;
 • dizajniran za rad sa Stepmanijom;
 • platforma ima male dimenzije: samo 80 * 90 cm;
 • dobra kvaliteta slike;
 • košta 2.000 rubalja.

Mane:

 • Instalater računala samo na engleskom jeziku. Ne postoji ruska verzija, ali intuitivno još uvijek možete konfigurirati platformu.
 • Način brzine pogodan za djecu od 9 godina. Djeca ne mogu pratiti trepćuće strelice.

Aspel Dance Performance II TV / PC (32 bit)

Model je namijenjen ne samo djeci. Odrasli na njemu mogu igrati i zanimljivu igru. Moguće je spojiti ne samo na računalo, već i na televizor. Istina, slika na TV-u bit će prosječne kvalitete.

Aspel Dance Performance II TV / PC (32 bit)

Prednosti:

 • Protuklizni premaz nanesen na dno platforme;
 • Lako se čisti, obrišite vlažnom krpom;
 • Ne smoči se;
 • Pokreću je 4 AAA baterije;
 • Ima dimenzije 90 * 80 cm.

Mane:

 • Cijena ne odgovara kvaliteti. Košta 7.500 rubalja, dok se prodaje u nekompletnom kompletu.
 • Protuklizni premaz ne uspije uvijek. Svojstva neklizavanja ovise o podnici na koju je postavljena prostirka.
 • Kvaliteta slike na TV-u je vrlo loša.

Hip hop mikser (SLW9716)

Dizajniran za djecu od 3 godine. Vrlo udoban i praktičan tepih.

Hip hop mikser (SLW9716)

Prednosti:

 • Ima neklizajuću površinu;
 • Cijena - samo 1500 rubalja;
 • Pokreće se baterijama;
 • Standardne veličine 91 * 88, što je prikladno za djecu;
 • Ima 5 gumba, svira drugu melodiju;
 • Pritiskom na gumb "Start" odabire se način i tempo reprodukcije;
 • Ima 4 glazbena tempa.

Mane:

 • Glasnoća nije regulirana, a glazbu teško možemo nazvati tihom. To djecu ponekad nervira.

Smiješna budilica

Izrađen je model za najmlađu djecu od 1,5 godine. Prikazuje budilicu. A dijete je zainteresirano za povremeno pritiskanje tipki koje se pale.

Smiješna plesna prostirka za budilicu

Prednosti:

 • Pokreće se baterijama;
 • Prikladan za upotrebu;
 • Ima 3 načina rada koji su prilagodljivi;
 • Pristupačna cijena - 2200 rubalja.

Hendikep

 • Neispravne platforme su često u prodaji.

Zoološki vrt koji pleše

Zanimljiva platforma. Prikazuje lica različitih životinja koja svijetle tijekom igre.

Ples saga u zoološkom vrtu

Prednosti:

 • Neklizni model, čak i na laminatu;
 • Spaja se na računalo i TV;
 • Jednostavnost korištenja;
 • Pokreću je 3 AAA baterije;
 • Dimenzije: 93 * 89 cm;
 • Ima tri melodije zvona.

Hendikep.

 • Proizvođači navode da je platforma prikladna za djecu od 3 godine. No, prema kupcima, prikladniji je za djecu od 5 godina.

Najbolji plesni tepisi za odrasle

Odraslima će, za razliku od djece, biti puno zanimljivije učiti nove plesne pokrete. Stoga, za odrasle, plesne platforme imaju različite karakteristike.

Plesna izvedba 2

Ova verzija igračke prikladna je za djecu u dobi od 14 godina i više.

Plesna izvedba 2 plesna prostirka

Prednosti:

 • Relativno niska cijena - od 1000 rubalja;
 • Gumena platforma;
 • Ne smoči se;
 • Pogodno za ljude s različitim veličinama stopala;
 • Ima dobar paket. Napajanje, softver koji se spaja na bilo koji medij;
 • Pomaže u učenju najtežih plesova.

Mane:

 • Ovaj model nema nedostataka.

X - vrijeme

Zanimljiva popularna platforma. Vrlo je jednostavan za upotrebu. Dovoljno je povezati se s televizorom ili računalom i pritisnuti gumb na samoj platformi. To je to, slika se pojavljuje na ekranu. Sada možete prilagoditi melodije.

X - plesna prostirka

Prednosti:

 • Intuitivno sučelje;
 • Svijetli dizajn;
 • Spaja se na računalo i TV;
 • Cijena - 1300 rubalja.

Mane:

 • Model nema nedostataka.

D- HIP USB

Jednostavan uređaj bez posebnih značajki. Istodobno će pružiti nezaboravno iskustvo.

D- HIP USB

Prednosti:

 • Ima 11 gumba: dva za pokretanje i 9 za igranje;
 • Jednostavno povezivanje s računalom, televizorom;
 • Atraktivna cijena - samo 2500 rubalja;
 • Premaz protiv klizanja.

Mane:

 • Model nema nedostataka.

Bežični plesni tepih Stay Cool ASPEL

Ova će prostirka biti izvrstan poklon za tinejdžera.

Bežični plesni tepih Stay Cool ASPEL

Prednosti:

 • Uključuje adapter, USB kabel, dva gamepada, prijemnik, CD na ruskom jeziku;
 • Strijele svijetle u potpunoj tami;
 • Dobru kvalitetu slike postiže 32-bitni mikroprocesor.

Mane:

 • Cijena. Postoji prostirka - 4100 rubalja.

Aspel DANCE FACTORY WIRELESS 32-bitni (PC / TV)

Zanimljiv model. Ima izvrsnu funkcionalnost. Pogodno za tinejdžere i odrasle.

Aspel DANCE FACTORY WIRELESS 32-bitni (PC / TV)

Prednosti:

 • Spaja se na računalo i TV;
 • Prostirku napajaju baterije;
 • Kad je povezan s računalom, dostupno je 1400 pjesama na ruskom i stranim jezicima;
 • Postoji memorijska kartica od 2 GB;
 • Set uključuje disk sa Stepmanijom 3.9;
 • Razvija izdržljivost.

Mane:

 • Trošak modela - od 4.000 rubalja;
 • Velika brzina igre;
 • Pogodno samo za ljubitelje plesa.

Stepmania 32-bitni Coilmix (PS.DVD.TV)

Ovo je najpopularniji tepih. Visoka kvaliteta, unatoč činjenici da je zemlja proizvodnje Kina. Pružit će nezaboravno iskustvo svim članovima obitelji.

Stepmania 32-bitni Coilmix (PS.DVD.TV)

Prednosti:

 • Kvalitetni trajni premaz;
 • Dugi vijek trajanja;
 • Protuklizna površina;
 • Prikladno mjesto gumba;
 • Izvrsna kvaliteta slike;
 • Povezuje se s računalom, televizorom, prijenosnim računalom;
 • Dolazi s programom.

Mane:

 • Cijena prostirke je oko 3000 rubalja;
 • Ponekad nedostaje instalacijski disk;
 • Ima sklisku poddlaku.

Kupimo plesnu platformu

Kad je potrebno kupiti ovaj ili onaj model, ljudi se ponašaju na različite načine. Neka istražuju web stranice s proizvodima, čitaju recenzije i zatim kupuju. Drugi, s druge strane, vjeruju samo trgovinama. Odlaze u trgovačke centre i tamo biraju plesnu platformu. Obje su opcije vrlo prikladne.

Na primjer, s Aliexpressom proizvod će biti jeftiniji. Ali, cijena ne odgovara uvijek kvaliteti. Važno je da je u ovoj internetskoj trgovini važno čitati recenzije kupaca. Tek tada izvršite kupnju. To se odnosi i na druge internetske trgovine. Uostalom, možete kupiti proizvod niske kvalitete. I od toga nitko nije imun. Uz to, ne biste trebali vjerovati prvom jeftinom modelu koji se nađe u nepoznatoj trgovini.

Zapamtite, sada postoji mnogo internetskih prevaranata koji su spremni prodati bilo koji proizvod za kunu. Istodobno, roba se rijetko dostavlja cijela na vrijeme.

Prije kupnje u običnoj trgovini, prvo se morate odlučiti za model: čemu služi platforma, tko je kupuje. Ako su djeca mlađa od 6 godina, onda je bolje odabrati svijetle prostirke sa slikama životinja ili junaka iz njihovih omiljenih crtića. Uz to, oni moraju biti razvojni. Ali za stariju djecu već su odabrani otirači s velikom funkcionalnošću. Kako bi dijete učilo razne plesne stilove.

Za odrasle se biraju prostirke sa sportskim predrasudama. Ali za profesionalce se često kupuju platforme s izvrsnom funkcionalnošću.

Odaberite pravi plesni tepih. Tada će moći pružiti puno pozitivnih emocija djeci i odraslima.

OSTAVITE RECENZIJU

Unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovdje