Najbolje tekućine za vaping za 2020

0

Mnogi pušači žale se da može biti teško napustiti ovisnost. Ovisnost o nikotinu toliko je velika da donošenje neovisnog izbora u korist zdravog načina života može biti nerazmjerno udaljeno. E-cigarete su prijelazni korak jer sadrže manje nikotina i manje nečistoća. Potonji čimbenik utječe na štetu nanesenu tijelu.

U zasebnu su kategoriju oni ljudi koji su, odustajući od redovnih cigareta, neprestano prelazili na elektroničko (vaping). To u velikoj mjeri olakšavaju gusti napuhani pare i aftertaste koji se ne mogu usporediti s običnim duhanskim dimom. Dovoljno je probati samo jednom, jer redovito pušenje više neće izgledati toliko privlačno kao prije. Raznolikost okusa i mirisa mnoge ljude čini da uređaj uspoređuju s nargilom, a osim toga je i opuštajući.

Takvu ljubav prema vapingu programeri nisu zaobišli i ubrzo je tržište preplavilo mnogo ponuda. Asortiman će iznenaditi i najizbirljivijeg klijenta. U ovom obilju neće biti teško pronaći tekućinu koja odgovara individualnim potrebama svakog potrošača. Dostupne su sve vrste čvrstoće i kvalitete komponenata. Vaper ima pristup benzinskim crpkama domaće, američke i azijske proizvodnje. Možete usporediti premium i proračunske proizvode, imajući određeno iskustvo čak i sastavljati tekućinu vlastitim rukama.

opće informacije

Vapers su nova vrsta pušača koji koriste elektroničke cigarete.

Elektroničke cigarete pridonijele su rađanju novog trenda, vapinga. Stekao je popularnost među mladima, svi koji koriste takav uređaj za vaping ujedinjeni su u skupine. Programeri ne miruju, oni poboljšavaju dizajn i razvijaju nove izvrsne dizajne za njih.

Izvana uređaj nalikuje inhalatoru. Kad tekućina zakipi, stvara se para koju pušač može udahnuti. Izgledaju poput malih kutija s mlaznicom ili dugih metalnih cilindara s raznim vrstama ukrasa, neki modeli - s ekskluzivnim dizajnom. U velikim gradovima možete pronaći vape kafiće, pa čak i sudjelovati na relevantnim festivalima i natjecanjima.

Korisnici su podijeljeni u 2 vrste:

 • prethodno pušene obične cigarete;
 • nova generacija koja prije nije pušila.

Koji se ciljevi slijede:

 • prestati ovisiti o redovnim cigaretama;
 • eliminirati miris duhana;
 • za opuštanje;
 • psihološka ovisnost;
 • za zanimljiv razgovor;
 • zabava (uz odgovarajuću vještinu, ispuštanje oblaka dima pretvara se u predstavu).

Opći je konsenzus da e-cigarete ne čine bezopasnim puštanje karcinogenog katrana kad se puši.

Kakav je sastav?

Prije nego što podlegnete novovjekovnim trendovima i slijepo ih slijedite, trebali biste se upoznati sa sastavom tekućine za pušenje. Morate shvatiti što treba udahnuti. Sastav cigareta više nikome nije tajna, duhan i mnoge kancerogene tvari. S tekućinama za vaping stvari stoje potpuno drugačije.

Obično se sastoje od 4 komponente. Neki proizvođači s ponosom promiču uporabu prirodnih okusa. To negativno utječe na cijenu i vijek namota.

Tekućine mogu biti s jednom aromom ili sa složenim sastavom koji se razlikuje pri udisanju i izdahu te daje ugodan aftertaste.

 1. Propilen glikol (PG), jedna od glavnih komponenata. Viskozna bezbojna sa slatkastim okusom. Miris je slab i praktički nevidljiv, dobro se otapa u vodi. Potpuno je bezopasan za ljude. Nalazi se svugdje u svakodnevnom životu. Nalazi se u pecivima, gaziranim pićima, slatkišima i određenim lijekovima. Dodatak hrani može se identificirati pod šifrom E1520. Tvar može biti alergična. Uništit će san o vapingu, jer nema tekućina bez propilen glikola.
 2. Glicerin (VG). Brzo se topi u vodi, bezbojno je masno. Počinje dehidracija (drenaža), glavno područje primjene je slastičarstvo. Dodatak E422 poboljšava konzistenciju proizvoda. Kod njih kruh ne blijedi tako brzo, a tjestenina se ne lijepi. U sastavu je odgovoran za količinu pare koja se oslobađa tijekom zagrijavanja. Znalci preferiraju Max VG, gdje je razina glicerina najmanje 90%. Nema nuspojava. Uzrokuje suhoću usta u velikim količinama. S tim u vezi, prilikom pušenja poželjno je imati pristup vodi.
 3. Nikotin. Nalazi se u lišću duhana, krumpira, rajčice i patlidžana. Velike koncentracije opasne su za ljude. Doza od 6,5 - 13 grama po kilogramu tjelesne težine ubija ako se proguta. Mnogo je manje u tekućinama za vaping. Kao rezultat, još nisu zabilježeni smrtni slučajevi predoziranja. Osobe sa srčanim bolestima i problemima s krvožilnim sustavom trebali bi se suzdržati od vapiranja. To je zato što je njegov učinak na srce usporediv s učinkom kofeina. Postoje formulacije bez nikotina, nazivaju se nula tekućina. Oni koji su fizički ovisni o nikotinu moraju razmišljati o postupnom snižavanju razine. Ovo će se riješiti ovisnosti.
 4. Okusi. Komponenta koja utječe na okusnu liniju proizvoda. Bez njih bi tekućina imala slatkast okus po glicerinu. Vrijedno je napomenuti činjenicu da se duhan reproducira uz pomoć određenih okusa. Često se koriste dodaci prehrani. Oni se temelje na propilen glikolu. S tim u vezi, važno je održavati ravnotežu prilikom kuhanja.

Sposobnost postizanja gotovo bilo kojeg okusa bila je presudan faktor u stjecanju popularnosti. Bilo je izbora, udisati mješavinu izgorjelog papira i jeftinog duhana ili jagoda s vrhnjem, limunadom i ostalim "pogodnostima". Vrijedno je napomenuti činjenicu da cigarete s voćnim nečistoćama ne daju takav učinak, ne može se pobjeći od izgaranja.

Mirisi su potpuno bezopasni za ljudsko tijelo. Alergičari trebaju biti oprezni, bolje je izbjegavati nepodnošljivu hranu.

Što su oni?

Na tržištu punjenja postoji široka paleta proizvoda. Proizvođači svakodnevno traju za novim, ekskluzivnim mirisom u borbi za nove kupce.

Razlikuju se sljedeće skupine:

 • Desert. Kategorija neće ostaviti ravnodušnim znalcima slatkiša. Uključuje vaniliju, šlag, karamelu, čokoladne napitke, orašaste plodove i još mnogo toga. Skupina uključuje preljeve s aromama peciva, mliječnih šejkova, popularnih i omiljenih slastica. Jedna od najpopularnijih i najrazličitijih kategorija.
 • Čaj i kava. Osobita i voljena sorta. Sadrži sve poznate vrste kave i čaja. Pomaže dobro razveseliti ujutro.
 • Voće. Univerzalno rješenje koje su mnogi voljeli.Kombinacije s egzotičnim voćem nalaze se u kiselim, slatko-kiselim i slatkim varijacijama.
 • Duhan. Na zahtjev onih koji prestanu pušiti uobičajene cigarete. Imitacija elitnih marki duhana. Varijabilnost u sadržaju nikotina i uobičajeni osjećaji pomoći će vam da postupno napustite ovisnost.
 • Mentol. Kategorija za početnike. Može se koristiti samostalno i u kombinaciji s drugim aromama.
 • Alkoholna. Oponašanje vrhunskih sorti, kao i u zanimljivim kombinacijama (s kavom, vanilijom, voćem, čokoladom, pecivima i još mnogo toga).
 • Bez okusa. Za izbirljive vapere postoje mogućnosti bez ikakvog okusa i mirisa.
 • Hrana. Ljubitelji neobičnog i neobičnog to će cijeniti. Postoje opcije koje oponašaju kobasice, štapiće od rakova, piletinu, juhu od gljiva i još mnogo toga. Nije najčešća kategorija, jer je namijenjena osobama s određenim ukusom.

Koju tvrđavu odabrati?

Pri odabiru tekućine, posebnu pozornost treba obratiti na njezin sastav. Konkretno, govorimo o tvrđavi. Postoji 5 stupnjeva:

 • bez nikotina (0 mg / ml);
 • super lagano (6 mg / ml);
 • svjetlost (11 - 12 mg / ml);
 • jaka (16 - 18 mg / ml);
 • super jaka (24 mg / ml).

Ponekad je označen s 3, 9, 10, 15, 36 mg / ml.

Da bi se odredio optimalni pokazatelj, proučava se sastav cigareta koje su prije bile pušene. Zanima ga sastav nikotina, pronađena brojka mora se pomnožiti s 30. Rezultat je potrebna snaga.

Rezultat se možda neće podudarati s individualnim potrebama. Nekima je bolje započeti upoznavanje s jakim skladbama i postupno prijeći na slabije.

Konačni izbor rezultat je pokušaja i pogrešaka. Ponekad se izračunati podaci vaperu mogu činiti preveliki i on prelazi na slabe sastave.

Snaga uređaja također igra važnu ulogu. Intenzivno stvaranje pare povećava snagu. U tom slučaju, obratite pažnju na sastave koji su za 3 - 9 mg / ml manji od izvornog rezultata.

Nikotinska baza

 1. Klasična (propilen glikol do glicerina 6: 4). Umjerenog je okusa i količine dima. Dobri pokazatelji TX-a (udarac u grlo, zadovoljstvo cigaretom ovisi o tome).
 2. Baršunasti oblak. Lagani nikotinski sastav na bazi glicerina i destilirane vode. Slabo izraženi TX. Preporučuje se osobama alergičnim na propilen glikol.
 3. Ledena oštrica. Stvorena na bazi propilen glikola i destilirane vode. Karakterizira ih izražen okus i visoki TX.

Znakovi robe loše kvalitete

Lošeg je okusa i uzrokuje zdravstvene probleme. Koriste bazu kojoj je istekao rok koji uzrokuje alergije i kašalj. Opis na pakiranju nije istinit, a vaper riskira predoziranje.

Znakovi koji ukazuju na to da je riječ o lažnom ili nekvalitetnom proizvodu:

 • upitno pakiranje;
 • problematično pakiranje;
 • nema podataka o datumima trajanja, opisu okusa i preporukama za čuvanje;
 • nema certifikata kvalitete;
 • niska cijena.

Najbolje tekućine za vaping za 2020. godinu bez nikotina

Pojačanje mjehurića od pamučnog bombona - klasično

Karakteristična značajka linije su staklenke od 120 ml sa svijetlim, privlačnim naljepnicama. Proizvod će se svidjeti znalcima žvakaćih guma. Stručnjaci tvrtke odlučili su ne dodavati dodatne okuse, ograničavajući se na samo jedan. To je omogućilo preciznu reprodukciju klasične žvakaće gume poznate svima iz djetinjstva.

Prednosti:

 • prikladan izljev olakšat će ulijevanje u elektroničku cigaretu
 • poklopac je zaštićen od slučajnog otvaranja;
 • klasični ukus;
 • komplet uključuje nikobooster za samo-miješanje do 3 mg.

Mane:

 • kada koriste nicobooster, mnogi se korisnici žale da se osjeća kao 1 mg.

LEDENI SOK, GROŽĐE

Točno rekreira miris sočnih bobica tamnog grožđa iz kojih će okusni pupoljci odletjeti do sedmog neba od sreće. Osvježavajući slap od ledenog grožđa zajamčeno će podići raspoloženje za veping.

Prednosti:

 • pristupačna cijena;
 • ugodan okus;
 • kompaktna tegla ne zauzima puno mjesta na cesti;
 • porijeklom iz SAD-a;
 • izvorna oznaka;
 • ambalaža je izrađena od plastike za hranu.

Mane:

 • učinak hladnjaka praktički nije primjetan;
 • gorak;
 • mogu postojati problemi s otvaranjem boce.

Ohm Fantasi "Lubenica"

Svijetli azijski predstavnik U središtu je načela kombiniranja naizgled nespojivih proizvoda. Novost ne mijenja svoja načela. Mixolozi su u Lubenici kombinirali sodu sa sokom od lubenice koji je aromatiziran izdašnim dijelom hladnjaka. S prvim udisajem tijelo se ohladi na razinu prehladne. Hladnjak će se smrznuti "do samih tjemenih režnjeva mozga". U ledenoj svježini nalaze se note lubenice slatke prirodne nijanse, sjemenki, pa čak i kore. Nakon 6 uduva u ustima pojavit će se osjećaj smrznute pulpe s okusom koštica.

Prednosti:

 • pipeta za praktičnost;
 • originalna kombinacija komponenata;
 • nerotirajući konac će zaštititi od djece;
 • tvrtka koja ne treba predstavljanje.

Mane:

 • ima pritužbi na lošu kvalitetu okusa.

Najbolje tekućine za vaping za 2020. godinu s koncentracijom svjetlosti nikotina

Atmose Dresscode Hipster

Atmose i dalje oduševljava ljubitelje kvalitetnog vapinga novim proizvodima. Proizvod ponovno stvara elitni okus duhana s laganim notama vanilije i vinskim aftertasteom. Distribuira se u sjajnoj kutiji s bocom Chubby Gorilla od 60 ml.

Prednosti:

 • zaštita od djece;
 • kontrola prvog otvaranja;
 • udoban dozator olakšat će punjenje gorivom;
 • moderan dizajn.

Mane:

 • slab ukus.

Zabavan jastreb vedrog neba

Kategorija deserta svakom će znalcu dati neopisiv okus kreme od jagoda i banana. Svijetla elegantna bočica koja privlači pažnju.

Prednosti:

 • domaća proizvodnja;
 • zaštita od prvog otvaranja i djece;
 • za punjenje gorivom koristi se prikladni izljev.

Mane:

 • slaba koncentracija.

SSSR sladoled u čaši

Točno oponaša okus kremastog sladoleda u šalici za oblatne. Ne može se zamijeniti ni s čim drugim. Ovo posljednje na kraju odaje laganu gorčinu.

Prednosti:

 • kompaktna bočica od 30 ml;
 • zaštita od slučajnog otvaranja;
 • Prikladan izljev za punjenje vape.

Mane:

 • u originalu ne sadrži nikotin, nikotin morate sami koristiti da biste dobili jakost od 3 mg / ml.

Najbolje tekućine za vaping sa srednjom koncentracijom nikotina

Pet pješaka šezdeset i četiri

Nova mješavina poznate američke tvrtke dobila je neobičnu kombinaciju likera od grejpa s krastavcem i vapnom. Proizvod se izrađuje ručno u malim serijama. Svaka bočica ima upečatljiv dizajn s originalnim oznakama. Glavna značajka je odležavanje u bačvama posebno pripremljenim u tu svrhu. Okrepljuje doslovno nakon prvog daha.

Prednosti:

 • jedinstvena kombinacija komponenata;
 • izvorni recept;
 • jedinstveni okrepljujući efekt koji prati vapera tijekom cijelog dana.

Mane:

 • za amatera.

Joyetech cigara

Pružit će užitak pušenja prave cigare, već se deset godina smatra znakom luksuza i prosperiteta. Za sve znalce klasike.

Prednosti:

 • prikladno pakiranje;
 • varijabilnost sadržaja nikotina;
 • gusti dim;
 • točna imitacija cigare.

Mane:

 • visoka cijena;
 • tamna tvar brzo zaprlja spremnik;
 • gorak;
 • nije prikladno za sve.

Halo južni klasik

Temelji se na laganim sortama duhana s laganom primjesom meda, klinčića, madagaskarske vanilije i citrusa. Sve to daje nezaboravno iskustvo koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Odaje puno pare i ima visoki TX.

Prednosti:

 • promjenjivi sadržaj nikotina;
 • napravljeno u SAD-u;
 • prikladna boca;
 • traži se od 2013. godine.

Mane:

 • Komplet ne uključuje nickbooster.

Najbolje tekućine za vaping s natprosječnom koncentracijom nikotina

Joyetech Dinja

Mirisna medena dinja prava je rijetkost. Nije ga uvijek moguće pronaći. Novi proizvod daje svima priliku da uživaju u voću.

Prednosti:

 • svijetla bogata aroma;
 • ne kloniranje;
 • moguće je odabrati tvrđavu za pojedinačne zahtjeve;
 • dopuštena je upotreba u kombinaciji s drugim duhanom.

Mane:

 • nije za svakodnevnu upotrebu;
 • brzo dosadi.

Atmose Tobacco Pinkerton

Sočne jagode sa zrelom bananom, začinjene odabranim sortama duhana. Lagana i neupadljiva kompozicija postupno se otkriva dok vajka. Preporučuje se za sve ljubitelje laganih okusa duhana.

Prednosti:

 • nježni aftertaste nakon vapinga;
 • začinjena aroma pare;
 • emitira gusti dim;
 • kompaktno doziranje.

Mane:

 • visoka cijena.

GADNI SOK VANILA DUHAN (SREBRNI)

Izvrsni dvojac kreme od vanilije i suhog lista duhana. Ravnoteža oporkosti i baršunastog okusa svidjet će se početnicima i iskusnim vaperima.

Prednosti:

 • volumen bočice 60 ml;
 • tvrđava pokriva gotovo sve kategorije vapera;
 • pogodno za početnike i iskusne pušače.

Mane:

 • visoka cijena.

Najbolje tekućine za vaping s visokom koncentracijom nikotina

INTRUE Lab Crni čaj s bergamotom

Svima omiljena i dobro poznata aroma svježe pripremljenog čaja pomiješanog s bergamotom. Razveselite se rano ujutro i postavite vas za pozitivu tijekom cijelog dana.

Prednosti:

 • proizvedeno u Rusiji;
 • bogati koncentrat koji točno stvara čaj od bergamota;
 • nema kemijskih nečistoća;
 • tvrđava varira;
 • pristupačna cijena.

Mane:

 • mogu postojati problemi s izlijevanjem kroz izljev;
 • ima pritužbi na pretjerano kloniranje.

Slatka sol - pauza za kavu

Cappuccino će vam pružiti potreban poticaj energije. Prepoznatljiva je mliječna pjena i svježe pržena zrna kave, okrepljuju doslovno od prvog daha. Prva se lisnato puni mirisom preprženih žitarica, s drugom dolazi slatkoća, a do 4 sastav je gotov.

Prednosti:

 • kompatibilan sa sustavima mahuna;
 • sol nikotin;
 • klasičan početak radnog dana.

Mane:

 • zbog velike čvrstoće nije prikladan za trajno vapiranje;
 • prekomjerni sadržaj šećera;
 • u sastavu dominira vrhnje.

Najbolje tekuće e-tekućine s maksimalnom koncentracijom nikotina

Svježi krastavac Frisco Vapor

Oni koji su umorni od svakodnevnih ukusa koji pune police obližnjih trgovina trebaju obratiti pažnju na svježi krastavac Frisco Salt. Vepersima će dati svježinu i slatkoću krastavca.

Prednosti:

 • moderan dizajn boca;
 • neobičan okus;
 • zaštita od djece i slučajno otvaranje.

Mane:

 • nije kompatibilan s isparivačem s malim otporom.

Loša sol ružni maslac

Vrhunska tekućina uvodi svježe pečenu punđu od cimeta i puding od banane koji služe kao nevjerojatan nadjev. Znalci neobičnih kombinacija neće ostati ravnodušni.

Prednosti:

 • jedinstvena kombinacija;
 • napravljeno u SAD-u;
 • prikladna plastična bočica zapremine 30 ml;
 • jak TX.

Mane:

 • prevladava cimet;
 • mogu se pojaviti problemi s otvaranjem boce;
 • visoka cijena.

XEO Trešnja

Klasične zrele trešnje i pomalo gorke koštice lako su osvojile tržište. Kompatibilan je sa svim modernim sustavima. Slatko-kiseli aftertaste u kombinaciji s kiselinom i nježnom pulpom.

Prednosti:

 • prikladna boca;
 • zaštita od djece;
 • na bazi soli nikotin;
 • jak TX.

Mane:

 • za uređaje male snage.

Vrh sadrži tekućine koje su zaslužile najveće pohvale među vaperima. Pokriva gotovo cijelu liniju postojećih okusa i ističe one najistaknutije. Sve pozicije mogu se lako kupiti u najbližem specijaliziranom mjestu ili u internetskoj trgovini. Pri odabiru potonjeg, profesionalci u svom području savjetovat će i pomoći vam da odaberete u skladu s istaknutim zahtjevima

OSTAVITE RECENZIJU

Unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovdje

Pročitao sam uvjete korisnički ugovor *