‍♀ Najbolji proizvođači bučica za 2020. godinu

0

Neće uspjeti napraviti punopravnu gimnaziju kod kuće i nije svima potrebna. Dapače, da bi se tijelo održalo u dobroj formi, dovoljan je minimum opreme za vježbanje. Trake za trčanje lako se mogu zamijeniti trčanjem na licu mjesta, dok se stres na kardiovaskularnom sustavu ne pogoršava. Velike klupe s mrenom mogu se djelomično promijeniti u vježbe s bučicama. Naravno, ovdje se učinkovitost malo gubi, ali zahvaljujući svestranosti projektila, to se poravnava. A da bi trening bio koristan, važno je odabrati pravu tvrtku koja proizvodi takav simulator. Stoga su urednici stranice "best-hr.designuspro.com" pripremili za vas ocjenu najboljih proizvođača bučica za 2020. godinu.

Bučice - svestrani aparat

Niti jedna teretana ili kućni kutak nisu kompletni bez ovog elementa. Bučice se koriste i za trening snage i za laganu kondiciju. Danas proizvođači nude stotine modela koji su prikladni za bilo koju svrhu: od razvoja određenog područja do cijele mišićne skupine. Nijedan drugi simulator nije toliko svestran koliko je usredotočen na određeno područje.

Dobrim dijelom upravo zbog ovog kriterija, ljuska je toliko popularna među svim sportašima. Početnicima otvara put za samopoboljšanje, a profesionalcima omogućuje održavanje tjelesne kondicije. Trening s bučicama postaje učinkovitiji i donosi puno više rezultata.

Međutim, prije izvođenja različitih vježbi važno je odabrati pravu opremu. Tako da se osjeća, ali ne uzrokuje probleme s dizanjem. U nekim je slučajevima za vježbanje kondicije dovoljno 1-2 kg. Takvi su modeli lakši, ali prikladni i za određene zadatke. S njima ne možete raditi nijedan trening snage, samo trčanje, skakanje, ljuljanje itd.

Raznolikosti bučica

U sportskoj trgovini možete pronaći stotine modela koji se razlikuju u težini, boji i praktičnosti. To kupcu pomaže u odabiru, ali ga istovremeno i komplicira. Napokon, neiskusna osoba ne zna što je najbolje kupiti, pogotovo kad se kupuje ne-uklonjiva struktura. 4 kilograma nekome možda neće biti dovoljno, ali drugima će to biti pretjerano. Stoga je prva stvar na koju je važno usredotočiti se vlastite mogućnosti.

Dalje, pažnja se posvećuje dizajnu. Može biti raznih oblika i imati udobnu ili metalnu ručku s podignutom površinom kako bi se spriječilo klizanje. Najčešće postoje tri vrste modela:

 • Nerasklopivi;
 • Sklopivi;
 • Čvrsto.

Modeli koji se ne rastavljaju dizajnirani su za održavanje tonusa mišića. Najčešće je proizvod metalni vrat i jedna ili više palačinki, koje se kombiniraju u jednu strukturu. Učinkovitost takvih modela je mala, jer nakon što se tijelo navikne na opterećenja, osoba će morati povećati broj ponavljanja. U tome je plus, jer se izdržljivost povećava, ali postoji i nedostatak - više se vremena troši na vježbe.Osim toga, oblik drške nije uvijek udoban, a ako se dlan znoji, čak i unatoč reljefnom premazu, postat će neugodno držati projektil.

Sklopiva verzija razlikuje se od prethodne samo mogućnošću podešavanja maksimalne težine. Vrat je također izrađen od metala i ima posebnu prevlaku koja nije ništa lošija, ali ni bolja od nerazdvojivih struktura. Također treba shvatiti da će palačinke zauzimati određeno područje u sobi, pa im treba dodijeliti zasebno mjesto. Iznimka ako osoba kupuje diskove iste težine. Tada se mogu prikladno spremiti u mali kutak. Međutim, većina kupaca radije opremi projektil različitim utezima kako bi dobili teret do 50 kg. Ovaj je model savršen za razvoj mišićne mase, a ako pravilno organizirate prehranu, rezultat će biti vidljiv nakon mjesec dana aktivne upotrebe.

Čvrsti lijevani proizvodi idealni su za fitness. Ovaj proizvod ima sve što je potrebno ljudima koji više vole lagani trening da bi održali svoje tijelo na istoj razini, bez agresivnog razvoja mišićne mase. Prikladna ručka i mala veličina elementa za ponderiranje olakšavaju skladištenje i transport proizvoda. Također, većina proizvoda prekrivena je posebnom ljuskom koja prilikom ispuštanja ne emitira glasan zvuk jer se upija. Naravno, susjedi dolje (ako ih ima) čuti će pad, ali neće biti toliko izražen kao u metalnim verzijama. Najčešće ovaj proizvod iskusni treneri preporučuju za svakodnevne sportove. Važno je znati da neke jeftine marke opremaju proizvod lošim vanjskim slojem, zbog čega se istrošuje i izgleda nepregledno. Prednost takvog elementa je raznolikost boja: od strogo klasične boje do ružičaste sjene.

Na što paziti pri odabiru?

Da bi bučica ne skupljala prašinu na polukatu i pronašla njezinu primjenu, potrebno je posvetiti vrijeme ne samo odabiru po izgledu, već i nadogradnji funkcionalnosti i tehničkih karakteristika. Napokon, da su svi modeli slični, tada trgovine ne bi imale širok asortiman.

Da biste olakšali kupnju, važno je odgovoriti na četiri pitanja:

 • Zašto kupiti školjku?
 • Je li važna udobna ručka?
 • Planirate li ga aktivno koristiti?
 • Je li lijep izgled zaista potreban?

Nakon odgovora na svako pitanje postat će lakše odabrati visokokvalitetnu i trajnu opciju. Ali također morate imati minimalne informacije o tehničkim karakteristikama.

Funkcionalnost uređaja određuje se zbog njegove praktičnosti. Jer što je drška ergonomskija, to više osoba može izvoditi vježbe. Uvijek postoji jedan materijal za proizvodnju - metal. Međutim, ovisno o proizvođaču, može biti od lijevanog željeza ili čelika. U praktičnom smislu, oba su ova elementa ista, pa ne biste trebali gledati samo ovaj parametar.

Neke tvrtke opremaju proizvod neoprenskim premazom koji upija vlagu, ali i neugodne mirise. Da biste uklonili potonji problem, preporučuje se upotreba proizvoda koji će ih apsorbirati. Međutim, ovaj se problem javlja samo u segmentu s niskim cijenama. Budući da je u srednjoj i visokoj cjenovnoj kategoriji proizvod izrađen od boljih materijala.

Što češće planirate koristiti bučicu, to je veća vjerojatnost nošenja. Iako za modele koji su u potpunosti izrađeni od metala to nije tako zastrašujuće, to je pravi problem za proizvode s vinilnom ljuskom. Ugodan izgled izgubit će točnost za 2-4 mjeseca, a odlazak na trening s takvim projektilom, pa čak i to kod kuće, neugodno je. Važno je uzeti u obzir ovu značajku kako ne biste morali kupiti nekoliko bučica godišnje. Naravno, ako osoba ne vježba često, tada se taj problem može lako izbjeći.

Posljednje na što treba obratiti pažnju je cijena. Možete pronaći prikladnu opciju za 1.000 rubalja ili ne možete pronaći ništa vrijedno za 6000 rubalja. Stoga se ne preporučuje postavljanje samo troškova proizvoda kao glavne smjernice.Sada princip "više je bolje" ne funkcionira. To je uglavnom zbog velike konkurencije u segmentu proračunskih cijena, zbog koje su jeftine marke prisiljene staviti visoku cijenu kako bi kupile svoju robu. Naravno, to ne uspijeva u svim područjima, ali većinom. Uvijek budite na oprezu.

Ocjena najboljih proizvođača nerazdvojivih modela

BRADEX

Popularna tvrtka za kojom se jako traži u cijelom svijetu. Kvaliteta proizvoda je na visokoj razini, dok proizvođač svaku školjku pokušava učiniti praktičnijom i kompaktnijom. Svi proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, što značajno povećava vijek trajanja. Uz to, sigurnost se potvrđuje sanitarnim i epidemiološkim potvrdama. Tvrtka također stalno sudjeluje u organizaciji sportskih događaja, uključujući i djecu, i bavi se dobrotvornim radom.

BRADEX SF 0532

Dobar proizvod za kondiciju ili šetnju. Prodaje se samo u ružičastoj boji. Vanjski je dio prekriven gumom za maksimalnu udobnost. Težina bučice je 0,5 kg.

Prosječna cijena je 270 rubalja.

bučice BRADEX SF 0532

Prednosti:

 • Pogodnost;
 • Kvaliteta;
 • Lijepe stvari;
 • Kompaktne dimenzije.

Mane:

 • Nije pronađeno.

DFC - Fitness tvrtka Driada

Jedan od najboljih dobavljača i proizvođača sportske opreme. Glavne tvornice nalaze se u Kini i na Tajvanu. Ovo rješenje omogućuje smanjenje troškova proizvoda i diverzifikaciju asortimana. Tvrtka se bavi ne samo proizvodnjom bučica, već također obraća pažnju na bicikle za vježbanje, trake za trčanje, električnu opremu itd. Svaki je proizvod prošao certifikat koji potvrđuje njegovu sigurnost. Glavna prednost tvrtke su posebne ponude i česte promocije, što omogućuje kupnju skupe robe u pola cijene. Kvaliteta se od toga ne mijenja.

DFC Powergym DB002

Set bučica dizajniran za trening snage. U potpunosti izrađena od metala. Za prikladan rad, tu je ergonomski vrat koji ne klizi u ruci. Uključuje dvije školjke težine po 27,5 kg.

Prosječna cijena je 16.990 rubalja.

bučice DFC Powergym DB002

Prednosti:

 • Dobro leži u ruci;
 • Kvalitetan materijal;
 • Idealno za trening snage.

Mane:

 • Nije pronađeno.

StarFit

Tvrtka je vrlo tražena među ljubiteljima fitnesa i treninga snage. Prvo? Tvrtka je usredotočena na B2B segment koji vam omogućuje prodaju robe u trgovinama po povoljnoj cijeni. Ali StarFit također surađuje s krajnjim potrošačem. Asortiman nije toliko velik kao svjetski čelnici, međutim, dovoljan je za nadmetanje s velikim organizacijama.

Starfit DB-301

Pouzdan proizvod koji vam omogućuje bavljenje sportom kod kuće. Bučica teži 10 kg, što je izvrsno za izgradnju mišića. Diskovi su prekriveni gumom pa ne ispuštaju glasan zvuk kad padnu. Vrat je izrađen od trajnog metala, a tu je i premaz protiv klizanja.

Prosječna cijena je 2500 rubalja.

bučice StarFit

Prednosti:

 • Kvaliteta;
 • Ergonomija;
 • Cijena;
 • Gumeni poklopac.

Mane:

 • Nije pronađeno.

Ocjena najboljih sklopivih bučica

BARFITI

Dobra ruska tvrtka koja prodaje na desetke vrsta sportske opreme: od zidnih šipki do prostirki za fitness. Asortiman je raznolik i zanimljiv. Međutim, bučice i vodoravne trake su popularnije. Kvaliteta proizvoda je na visokoj razini, dok je trošak pristupačan. Jedini nedostatak tvrtke koji pokušavaju otkloniti je veliko vrijeme isporuke. Inače je to dobra organizacija koja se može natjecati s nekim stranim gospodarstvima.

BARFITI Uteg Atlet D26

Udobna bučica pogodna za izgradnju mišića. Sklopivi dizajn. Set uključuje 4 diska. Minimalna težina je 4 kg, a maksimalna 9 kg. Palačinke su prekrivene gumom. Standardna matica djeluje kao bravica.

Prosječna cijena je 2.700 rubalja.

bučice BARFITI

Prednosti:

 • Ne emitira jak miris;
 • Dobra kvaliteta;
 • Prikladan držač;
 • Gumirana ručka.

Mane:

 • Nije pronađeno.

Lite utezi

Popularna marka jeftine sportske opreme. Proizvodi su uglavnom usredotočeni na kondiciju, ali tu je i oprema za napajanje, uključujući utege i bučice. Izrada je izvrsna.

Lite utezi 3103CD

Prikladan proizvod koji će vam omogućiti ugodno vježbanje. Minimalna težina je 3,3 kg, maksimalna vrijednost je 10 kg. Prodaje se u crnoj boji. Bučica je izrađena od plastike. Punilo je mineralno.

Prosječna cijena je 1.800 rubalja.

tegovi s bučicama Lite

Prednosti:

 • Niska cijena;
 • Ne klizi u rukama;
 • Izdržljivost;
 • Prikladno podešavanje.

Mane:

 • Nije pronađeno.

Euro klasik

Ruska tvrtka koja proizvodi samo proizvode za trening snage. Prve trgovine pojavile su se prije 18 godina i već u to vrijeme počele su stjecati popularnost. Sve je u kvaliteti proizvedene robe. Tvrtka pokušava izraditi školjke samo od metala, ali moderni proizvodi izrađeni su od plastike. Istodobno, organizacija ne zaboravlja na praktičnost za korisnike. Danas proizvode ove tvrtke možete pronaći u gotovo svakom hipermarketu.

Euro klasik zamotan 8 kg

Izvrsna bučica po pristupačnoj cijeni. Prodaje se u dvije boje: crnoj i sivoj. Vrat je u potpunosti izrađen od plastike. Ukupna težina konstrukcije je 8 kg. Držač je matica.

Prosječna cijena je 1.200 rubalja.

bučice Euro classic umotane 8 kg

Prednosti:

 • Trošak;
 • Kvalitetna montaža;
 • Dobro držanje.

Mane:

 • Nije pronađeno.

Ocjena najboljih proizvođača čvrstih bučica

Sovtechstrom

Jedan od najboljih proračunskih proizvođača čvrstih bučica. Proizvodi ove tvrtke pogodniji su za kućne treninge. Svaki je proizvod izrađen od plastike s posebnim punilom iznutra.

Sovtekhstrom U706

Komplet od dvije bučice dizajniran za kućne treninge. Masa jednog projektila je 0,8 kg. Drška je udobna i neklizajuća.

Prosječna cijena je 330 rubalja.

bučice Sovtekhstrom

Prednosti:

 • Niska cijena;
 • Pogodnost;
 • Ne mrvi se.

Mane:

 • Nije pronađeno.

TORES

Popularni proizvođač opreme za fitness. Proizvodi ove tvrtke predstavljeni su u širokom asortimanu. Stoga korisnik uvijek može pronaći odgovarajući uređaj. Svaki je proizvod prošao certifikaciju, što potvrđuje potpunu sigurnost. Glavni zadatak organizacije je učiniti sportsku opremu prikladnom i pristupačnom.

TORRES PL55014

Metalni projektil prekriven je neoprenskim omotačem. Zahvaljujući ovom rješenju dlanovi ostaju suhi, što donosi dodatnu udobnost prilikom bavljenja sportom. Težina bučice - 4 kg, boja izvršenja je crvena. Interijer je u potpunosti izrađen od metala.

Prosječna cijena je 1.030 rubalja.

bučice TORRES PL55014

Prednosti:

 • Izdržljivost;
 • Pogodnost;
 • Upija višak vlage;
 • Optimalna cijena.

Mane:

 • Nije pronađeno.

Sport Elite

Marka popularne tvrtke GK "Euro-sport", koja kombinira sve najbolje suvremene razvoje. To vam omogućuje povećanje prodaje uz održavanje kvalitete. Tvrtka proizvodi na desetke sportske opreme, uključujući opremu za vježbanje i opremu za snagu. Štoviše, svaki proizvod savršeno pristaje u teretani i prikladan je za upotrebu kod kuće.

Sport Elite ES-0394

Dobar model od čvrste odljevke koji je pogodan za sport kod kuće. Težina jedne bučice je 4 kg, što je najbolje rješenje. Prodaje se samo u crnoj boji. Unutarnji dio izrađen je od metala, vanjski je od neoprena.

Prosječna cijena je 1.120 rubalja.

bučica Sport Elite ES-0394

Prednosti:

 • Dobro upija vlagu;
 • Izdržljivost;
 • Pogodnost;
 • Kvalitetan materijal.

Mane:

 • Nije pronađeno.

Konačno

Za bavljenje sportom dovoljni su želja i ustrajnost, jer pronalazak prikladne opreme neće biti teško. Ako imate iskustva s korištenjem modela opisanih u ocjeni ili zanimljivijih predstavnika, recite nam o tome u komentarima.

OSTAVITE RECENZIJU

Unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovdje

Pročitao sam uvjete korisnički ugovor *