Najbolja triatlonska oprema za 2020

0

Triatlon je moderan i prilično mlad sport. Kombinira plivanje, biciklizam i trčanje. Ovo je prilično skupa sportska disciplina, stručno usavršavanje zahtijeva znatne financijske troškove. Zbog toga je važno razumjeti kako odabrati pravu opremu za sebe. Redakcija stranice "best-hr.designuspro.com" nudi vam pregled najbolje opreme za triatlon za 2020. godinu.

Povijest triatlona

Ova sportska disciplina nastala je u Francuskoj. 1920. pionirski triatlonci plovili su kanalom Marne, vozili bicikl 12 km i trčali 3 km. 1977. godine na Havajskim otocima odvijalo se natjecanje Ironman. Program je kombinirao plivanje (3,86 km), biciklizam (180 km) i trčanje (42,2 km). U modernom svijetu ovo tradicionalno prvenstvo smatra se najprestižnijim. Od 2000. godine triatlon je jedna od sportskih disciplina Ljetnih olimpijskih igara.

Triatlon se pojavio u Sovjetskom Savezu 1984. godine. Prvo su se održavala amaterska natjecanja, potom je nastao Triatlonski savez, da bi se konačno 1990. godine održalo prvenstvo.

Triatlonske etape

Utrka se sastoji od tri etape:

 • Plivanje. Sudionici započinju izravno s vode, s obale ili s pontona. Ruta je obično u obliku trokuta. Ako se duljina staze skrati, plivač može biti kažnjen novčanom kaznom ili diskvalifikacijom. Bilo koji stil plivanja je prihvatljiv, ali triatlonci uglavnom preferiraju puzanje jer je najbrže.
 • Biciklistička utrka. Nakon završetka plivanja i presvlačenja, slijedi biciklistička utrka. Na kratkim udaljenostima uobičajena cestovna vozila koriste se za grupne vožnje, dok Ironman utrka koristi bicikle za podijeljene utrke. Izrada nacrta (vožnja u skupinama) dopuštena je tijekom Olimpijskih igara. U Ironman utrci svaki natjecatelj mora održavati udaljenost od približno 10-15 metara od ostalih.
 • Trčanje. Ovo je zadnja faza natjecanja, koja završava finišem. Sportaš se može kretati rutom trčeći ili hodajući. Zabranjeno je dodirivanje tla s tri ili više udova, kretanje golim torzom, kacigom na glavi ili bez cipela.

Udaljenost triatlona

Pet je glavnih udaljenosti u triatlonu:

 • Kompletna. Ovo je najveća i najteža ruta koja ima i mnoga druga imena: "željezna", duga, Ironman, klasična.
 • Poluklasična.Sve su udaljenosti prepolovljene, što je vrlo povoljno za sportaše srednje klase koji se pripremaju za sudjelovanje na punoj udaljenosti i žele testirati svoje sposobnosti. Ostali nazivi: "pola", "pola željeza".
 • Olimpijski. Na ovoj udaljenosti sudjeluju sportaši koji sudjeluju na Olimpijskim igrama. Ostali su joj nazivi: "međunarodni", "standardni", "kratki".
 • Sprint i Super sprint. To su neovisne udaljenosti koje početnicima daju priliku da procijene svoje snage i shvate isplati li se i dalje baviti ovim sportom ili se okušati u nečem drugom.

Tablica za usporedbu udaljenosti

UdaljenostPlivanjeBiciklistička utrkaTrčanje
Puna3,8 km180 km42,2 km
Poluklasični1,9 km90 km21,1 km
olimpijski1,5 km40 km10 km
Sprint0,75 km20 km5 km
Super sprint0,2 milje8 kilometara2 km

Oprema: popis potrebnih predmeta i kriteriji za odabir

Sportaš zahtijeva posebnu opremu za sudjelovanje u natjecanju. Minimalni set uključuje mokro odijelo, bicikl te biciklističku i trkačku odjeću i obuću. Bez ovih stvari čovjeku se ne može dopustiti da se natječe.

Početni triatlonac može se zbuniti, ne znajući gdje kupiti potrebne uniforme. Vrlo je jednostavno: popularni modeli i najnovija oprema mogu se bez problema naručiti putem interneta. Prije kupnje u internetskoj trgovini važno je pronaći ocjenu kvalitetnih proizvoda, pročitati savjete i kritike iskusnih potrošača, proučiti preporuke za upotrebu različitih modela i njihove opise. Također je korisno upoznati se s informacijama o tvrtkama koje proizvode sportsku robu kako biste odlučili koju opremu je bolje kupiti. Trenutno se na tržištu ne predstavljaju samo domaći proizvodi, već i talijanski (AQUASPHERE), britanski (HUUB), američki (Henderson, Scubapro) i brazilski proizvodi (Mormaii).

Mokro odijelo

Kratke udaljenosti (manje od 1,5 km) smiju se prekrivati ​​kupaćim kostimima. Za velike udaljenosti, kao i za kupanje u hladnoj vodi (ispod 25 stupnjeva), potrebne su posebne odore kako bi se osigurala termoregulacija. Pravilno postavljena oprema za plivanje povećava brzinu sportaša i smanjuje trenje tijela o vodu. Isprva odjeća osobi može stvarati neugodnosti, ali s vremenom ti osjećaji nestaju, jer poprimaju tjelesne dimenzije zahvaljujući neoprenu, posebnom rastezljivom materijalu. Prije sudjelovanja u natjecanju, preporuča se odraditi nekoliko treninga s novom opremom kako bi bilo ugodnije i elastičnije.

Da biste razumjeli koje je mokro odijelo bolje kupiti, važno je razumjeti koji su to modeli i po čemu se međusobno razlikuju.

Tip

Postoje sljedeće vrste mokrića:

 • Suho. Ovaj kombinezon je apsolutno vodootporan i najskuplji od svih vrsta. Koriste ga ronioci i lovci na koplja.
 • Polusuho. Ova je odjeća debljine 3 do 6 mm, ima duge rukave i noge, kao i zavarene šavove, patentne zatvarače i brtve kako bi spriječila ulazak velike količine vode unutra. Takva se oprema uglavnom koristi za podvodni ribolov.
 • Mokro. Najčešći su među triatloncima. Vodu koja uđe između tijela i odijela tijelo osobe zagrijava i ne dopušta mu da se smrzne.

Izrezati

Odijela se razlikuju po dužini rukava i nogu, kao i po položaju zatvarača. Odjeća bez rukava prikladnija je za turiste: lakše se uklanja i ne ometa kretanje. Za plivanje je poželjno kupiti opremu s dugim nogama i rukavima, a popularnost takvih modela objašnjava se njihovom svestranošću i dobrim klizanjem kroz vodu.

Patent zatvarač na odijelu može se nalaziti na trbuhu, leđima i vratu. Patent zatvarač na trbuhu i vratu omogućava kupaču da ga otkopča bez potrebe za pomoći. Također postoji značajan nedostatak takvih modela: munja se može izbočiti, dok se kontakt tkiva s ljudskim tijelom smanjuje, a opterećenje mišića povećava. Problematično je samostalno se nositi s patentnim zatvaračem, međutim, takvo odijelo dobro leži na tijelu i ne napuhuje se.

Debljina

Da biste izbjegli pogreške pri odabiru, trebali biste uzeti u obzir temperaturu vode u kojoj će se natjecanje održavati. Tanki modeli (3 mm) prikladni su za toplu vodu (oko 21-24 stupnja). Za temperature od 18 do 21 stupanj prikladne su uniforme debljine 5 mm. Ako je voda hladnija od 18 stupnjeva, vrijedi kupiti opremu od najdeblje tkanine (6-7 mm).

Veličina

Kada odabirete veličinu odijela, važno je znati na što paziti kada isprobavate:

 • Oblik bi se trebao dobro uklopiti oko tijela bez nabora, ali istodobno bi ga trebalo lako skinuti i obući. U uskoj odjeći sportaš se neće moći slobodno kretati, a previše labav neće zadržavati vodu i pomoći će u hlađenju tijela.
 • U usporedbi s casual odjećom, noge i rukavi mokrog odijela trebali bi biti kraći za 5 cm.
 • U predjelu vrata oblik se ne smije usko uklopiti uz tijelo.

Starter odijelo

Startna oprema nosi se na golom tijelu. Možete plivati ​​u njemu ili ga koristiti pod mokrim odijelom. Funkcionalnost startne opreme vrlo je široka: sportaš može biti u njoj tijekom svih faza natjecanja, što štedi vrijeme.

Izbor trisuita trebao bi se temeljiti na očekivanom vremenu tijekom natjecanja, trajanju utrke i osobnim preferencijama. Postoji nekoliko važnih kriterija na koje morate obratiti posebnu pozornost:

 • Šavovi. U trikostimu sportaš pliva, trči i vozi bicikl, pa je važno da je besprijekoran, jer će mu boravak u njemu stvarati nelagodu.
 • Vrijeme. Tijekom natjecanja tijelo doživljava silne fizičke napore i pregrijavanje. Ako se očekuje hladno vrijeme, treba koristiti odjeću bez rukava. U vrućem vremenu, kako ne bi izgorjeli, preporučljivo je nositi trisuit s rukavima.
 • Džepovi. Za natjecatelje na kratkim udaljenostima džepovi nisu obvezni. Ako natjecanje obećava da će biti dugo, džepovi će biti korisni: u njih se mogu čuvati lijekovi i hrana.
 • Pogled. Trisuiti su dostupni u jednom komadu i odvojeni. Praktično je plivati ​​u odjevnim uniformama ako nema mokro odijelo. Modeli s biciklističkim rampama vrlo su prikladni, što olakšava vožnju biciklom. Jednodijelni trisuit je sprijeda obično zatvaračem. Za vrućeg vremena može se lagano otkopčati bez potpunog izlaganja trupa (to je zabranjeno pravilima). Odvojeni paket uključuje majicu i kratke hlače. Prednost ove odjeće je mogućnost kombiniranja boja i odlaska na toalet bez ikakvih problema. Međutim, postoji i značajan nedostatak: majica se može izbočiti tijekom trčanja i kada oblačite mokro odijelo.

Kapa za plivanje

Proizvođači nude šešire izrađene od različitih materijala: lateksa, silikona, neoprena. Za plivanje hladnom vodom najbolje je kupiti neoprenski dodatak. Pri odabiru lateks kape, trebali biste uzeti u obzir da ćete najvjerojatnije trebati nositi dvije kape istodobno, jer je ovaj materijal najjeftiniji i najmanje izdržljiv. Spandex Lycra dodaci su najskuplji, ali ne štite kosu od vlage. Na glavnim događanjima šešire obično daju organizatori. Međutim, ne škodi imati rezervu kod sebe, jer se ona može slomiti u bilo kojem trenutku.

Zaštitne naočale

Suvremeni proizvođači nude široku paletu naočala za plivanje za svaki ukus, no ipak je bolje kupiti specijalizirane triatlonske naočale. Ovaj dodatak smanjuje otpor vode i ima širok kut gledanja. Modeli s laganim lećama su češći koji sportašu pružaju izvrsnu vidljivost, čak i ako je voda mutna. Najbolji proizvođači nude zanimljive novitete: naočale sa zrcalnim ili polariziranim naočalama s funkcijom zaštite očiju od blještavila od vode i ultraljubičastog zračenja.

Biciklistički i biciklistički dodaci

Trkaći bicikl mora biti lagan, okretan i aerodinamičan. Njegova je zadaća razviti veliku brzinu, ali istodobno zadržati upravljivost. Za početnike možete kupiti obični cestovni bicikl. U tom slučaju samo vozilo i njegova dodatna oprema neće zahtijevati značajna financijska ulaganja. No, napredni sportaši ne mogu bez specijaliziranog vozila.Trebali biste znati da se cijene predmeta koji uvrštavaju na vrh profesionalnih bicikala mjere u stotinama tisuća rubalja.

Skupi bicikli obično su izrađeni od karbonskih vlakana, dok su najjeftiniji od aluminija. Važno je odabrati model s pedalama bez kopči koji su kompatibilni s vašom triatlon cipelom. To je neophodno za potpuni prijenos rotacijske energije na pedale i bolju kontrolu nad vozilom tijekom vožnje.

Vrijedno je obratiti pažnju na upravljač: trebao bi imati rogove tipa ovna. Neki su modeli opremljeni posebnim ležaljkama koje sportašu omogućuju da legne laktovima na volan i vozi vozilo bez puno napora.

Za uspješno sudjelovanje na natjecanjima nije dovoljno kupiti dobar bicikl; sportašu će trebati opsežan popis posebnih dodataka:

 • Kaciga. Ovo je obvezni dio opreme, štoviše, sudionik se suočava s kaznom ako dodirne bicikl dok ne nosi ili ne zakopčava kacigu.
 • Naočale. Neizostavan je predmet za zaštitu očiju od prašine i krhotina.
 • Biciklističke cipele. Ove se cipele mogu unaprijed pričvrstiti za pedale, što štedi vrijeme.
 • Komplet za popravak, prijenosna pumpa za pumpanje komore, boca s vodom.

Tenisice i dodaci za trčanje

Uspjeh sportaša u trčanju izravno ovisi o cipelama. Na njemu ne biste trebali štedjeti, trebate odabrati specijalizirane tenisice za trčanje. Ne biste smjeli izlaziti na daljinu u cipelama koje ste upravo kupili, riskirajući trljanje žulja ili brzo umor.

Za zaštitu od sunca, prašine i vjetra, triatloncu će trebati naočale, kapa ili vizir. Korisna stvar koja pomaže uštedjeti vrijeme su posebne vezice za tenisice za trčanje. Brzo se stežu i ne olabavljaju se tijekom vožnje.

Najbolja triatlonska odijela za 2020. godinu

Najjeftiniji modeli

Za one koji samo sanjaju testirati svoje sposobnosti u triatlonu, pitanje koliko košta oprema prilično je značajno. Prema kupcima, početnicima uopće nije potrebno odmah kupiti premium opremu, proračunski modeli također su sasvim prikladni za trening u početnoj fazi.

Mokra odijelo kratka muška Joss, 2,5 mm

Joss je mlada proračunska marka u vlasništvu Sportmastera. Proizvodi tvrtke proizvode se u Kini, ali imaju izvrsne karakteristike. Joss mokro odijelo pogodno je za sve aktivnosti na otvorenom i sportove na vodi. Zadržava toplinu i štiti tijelo sportaša od mehaničkih oštećenja. Dvostruki šavovi pružaju čvrstoću i izdržljivost zupčanika. Jamstvo proizvođača: 6 mjeseci. Veličine: 48, 50, 52, 54.

Trošak: 2549 rubalja.

Mokra odijelo kratka muška Joss, 2,5 mm

Prednosti:

 • udoban patentni zatvarač;
 • mekani ravni šavovi;
 • dobro prianjaju zbog čičaka na ovratniku;
 • gumeni pokrivač na prsima za zaštitu od pothlađivanja;
 • svestranost;
 • niska cijena.

Mane:

 • prikladno samo za toplu vodu;
 • mali izbor boja.

Mokro odijelo žensko Joss, 1,5 mm

Udobna i pristupačna oprema za žene, dizajnirana za početnike i srednje razine. Dostupno u crnoj i plavoj te crno-ružičastoj boji. Odijelo je debljine 1,5 mm, tako da se može koristiti samo u toploj vodi. Veličine: 40, 42, 44, 46.

Trošak: 1759 rubalja.

Mokro odijelo žensko Joss, 1,5 mm

Prednosti:

 • udoban patentni zatvarač sa stražnje strane;
 • svestranost;
 • dobra zaštita od vlage zahvaljujući čičak traku na vratu;
 • ravni šavovi;
 • pristupačna cijena.

Mane:

 • nije prikladno za hladnu vodu;
 • snažno prožima vodu.

HUUB Essentials Trisuit Muško Trisuit Triathlon početno odijelo s biciklističkim biciklom

Udoban jednodijelni trikotaža iz serije Essential za muškarce renomiranog britanskog proizvođača. Odijelo je izrađeno od elastičnog materijala i ima podstavu od flisa, što jamči udobnost tijekom faze bicikliranja. Široke naramenice ne ograničavaju kretanje ili pritisak. Prikladan patentni zatvarač omogućuje vam lako skidanje i oblačenje opreme. Dizajniran za temperature vode iznad 24 stupnja. Veličine: XS, S, M, L, XL, XXL.

Trošak: 6970 rubalja.

HUUB Essentials Trisuit Muško Trisuit Triathlon početno odijelo s biciklističkim biciklom

Prednosti:

 • tu su bicikli;
 • prisutnost dva stražnja džepa;
 • prozračne stražnje ploče;
 • lagana tkanina;
 • tijesno;
 • dobra hidrodinamika i aerodinamika;
 • niska cijena.

Mane:

 • prikladno samo za toplu vodu;
 • nedostatak drugih boja.

Mad Wave MW Revolution Ženski kupaći kostim s otvorenim leđima

Prekrasna i ženstvena oprema za plivanje ruske proizvodnje. Nova linija triatlonske odjeće REVOLUTION udovoljava svim zahtjevima i početnika i iskusnih plivača. Tkanina sadrži posebno vlakno XtraLifeLycra, koje odijelo čini otpornim na kloriranu vodu i otporno na habanje. Struktura materijala omogućuje sportašu da razvija veliku brzinu zbog dobrog klizanja u vodi. Možete birati između crvene, žute, ružičaste ili plave boje.Široka tablica veličina (3XS, L, M, S, XS, XXS) uključuje modele i za vrlo vitke i punašne žene.

Trošak: 4341 rubalja.

Mad Wave MW Revolution Ženski kupaći kostim s otvorenim leđima

Prednosti:

 • izdržljivost;
 • ugodno pristajanje;
 • moderan izgled;
 • raznolikost boja;
 • brzo sušenje;
 • pristupačnost.

Mane:

 • nema pojačala za bicikl;
 • rub nogu je preuzak.

Modeli srednjeg cjenovnog segmenta

AQUASPHERE X Presso starter odijelo za žene

Mokro odijelo talijanske marke, u čijem je razvoju sudjelovao poznati plivač Michael Phelps, posebno je dizajnirano za natjecanja. Stvoren pomoću jedinstvene Exo-Core tehnologije čija je suština kombiniranje dviju tkanina u jednom modelu. Trodimenzionalna rastezljiva tkanina ExoFoila sportašu pruža slobodu kretanja i vrhunsku fleksibilnost. AquaCore umetci od tkanine poboljšavaju cirkulaciju krvi i opuštaju mišiće. Veličine: 34 - 44.

Trošak: 20.400 rubalja.

AQUASPHERE X Presso starter odijelo za žene

Prednosti:

 • hidrofobni materijal;
 • lijepljeni šavovi;
 • svojstva kompresije materijala;
 • čvrsto prianjanje zbog posebnih silikonskih traka;
 • izbor od tri boje;
 • Prosječna cijena;
 • torba za spremanje i boca s vodom.

Mane:

 • nakon 7-10 startova svojstva su djelomično izgubljena.
 • nema pojačala za bicikl;
 • bez džepova.

Termopren PRO Shorty 3 mm mokro odijelo, žene

Henderson je poznati američki proizvođač vlažnih odijela. Ekskluzivni izrezani model ima minimalni broj šavova, od kojih se svaki šiva i lijepi 2 puta. Materijal je vrlo lagan i ugodan na dodir. Odjeća savršeno prati svaku krivulju tijela, osiguravajući minimalno kretanje vode ispod odijela. Jamstvo proizvođača: 1 godina. Hendersonova tablica veličina - 42 do 52.

Trošak: 17.140 rubalja.

Termopren PRO Shorty 3 mm mokro odijelo, žene

Prednosti:

 • anatomski rez;
 • elastičnost;
 • sloboda kretanja;
 • izvrsna svojstva zaštite od topline;
 • mala težina;
 • Mekana podstava Aqua Silk.

Mane:

 • mali izbor boja;
 • namijenjena samo toploj vodi.

Scubapro Sport mokro odijelo (5 mm, muškarci)

Proizvod kultne američke tvrtke Scubapro koja postoji od 1963. godine. Jednostavno klasično odijelo od 5 mm pogodno za početnike triatlonce i srednje sportaše, kao i za ronjenje i rafting. Posebni kroj pruža osobi maksimalnu slobodu kretanja. Veličine: 48 do 58.

Trošak: 19450 rubalja.

Scubapro Sport mokro odijelo (5 mm, muškarci)

Prednosti:

 • ugodan na dodir materijal;
 • nosač kacige;
 • patentni zatvarači na rukama i gležnjevima;
 • lako se uklanja;
 • mekani plišani interijer;
 • ekološka prihvatljivost.

Mane:

 • nedostatak izbora boja.

Sharkskin hladno stražnje odijelo s patentnim zatvaračem (muškarci)

Odjeća je inovativan razvoj australskih inženjera. Izrađena je od tri vrste tkanine i izgleda poput kože morskog psa. Prvi sloj je materijal poput runa koji održava tijelo što je moguće suhim. Drugi prozračni sloj djeluje kao regulator temperature. Vanjski pokrov jedinstvena je mješavina Lycra i najlona koja pruža otpornost na habanje i UV zaštitu. Uniforma je vrlo popularna među roniocima, surferima i triatloncima.Može se koristiti u toploj vodi ili kao izolacija pod postojećim mokrim odijelom na nižim temperaturama. Veličine: 46-56.

Trošak: 23450 rubalja.

Sharkskin hladno stražnje odijelo s patentnim zatvaračem (muškarci)

Prednosti:

 • olakšati;
 • snaga;
 • učinak kompresije;
 • materijal se ne nabora;
 • prikladan za čuvanje i transport.

Mane:

 • neutralna uzgon;
 • prikladno samo za toplu vodu.

Premium modeli

Mokro odijelo AquaSphere Phantom 2.0, triatlonsko mokro odijelo 5/4 / 3.5 / 2 / 1.5 / 1 mm

Brendirani proizvod izrađen u Italiji, izrađen od 8 vrsta SCS neoprena različite debljine. Odijelo je namijenjeno profesionalnim triatloncima, pogodno za kupanje u hladnoj vodi (16 stupnjeva i niže). Kalup je izrađen pomoću posebne tehnologije Thermo-Guard, zahvaljujući kojoj materijal ima poroznu strukturu i savršeno zadržava toplinu. Patent zatvarač ima posebnu uzicu za brzo otpuštanje i uštedu vremena. Odijelo se preporučuje triatloncima koji žele postići visoke rezultate. Veličine: XXS - XXL.

Trošak: 67880 rubalja.

Mokro odijelo AquaSphere Phantom 2.0, triatlonsko mokro odijelo 5/4 / 3.5 / 2 / 1.5 / 1 mm

Prednosti:

 • ugodno pristajanje;
 • elastični Aqua-Flex ovratnik za zaštitu od vode;
 • brzo uklanjanje zbog posebnih umetaka na stražnjoj strani potkoljenice;
 • otpornost na klor;
 • UV zaštita.

Mane:

 • visoka cijena.

Žensko triatlonsko mokro odijelo AquaSphere Phantom 2.0 vlažno odijelo, 5/4 / 3,5 / 2 / 1,5 / 1 mm

Kvalitetna oprema sa specijaliziranim umetcima za žensku figuru. Dizajniran za profesionalni trening hladne vode i natjecanje. Odijelo je izrađeno od neoprena različite debljine za najučinkovitije sportske aktivnosti. U predjelu ruku materijal je debeo samo 1 mm, što ženi pruža slobodu kretanja. Umetak od 5 mm Aerodome na trbuhu i bedrima pomaže stabilizirati položaj tijela u vodi. CorePower sustav podrške poboljšava držanje tijela Veličine: XXS - XL.

Trošak: 59.990 rubalja.

Žensko triatlonsko mokro odijelo AquaSphere Phantom 2.0 vlažno odijelo, 5/4 / 3,5 / 2 / 1,5 / 1 mm

Prednosti:

 • lakoća, elastičnost;
 • izvrsno pojednostavljivanje zahvaljujući SCS premazu;
 • maksimalna sloboda kretanja;
 • otpornost na kloriranu vodu i sunčevu svjetlost;
 • moderan dizajn.

Mane:

 • visoka cijena.

HUUB Agilis Brownlee mokro odijelo, 3/5 mm triatlonsko mokro odijelo

Odjeću je razvio HUUB zajedno s braćom Brownlee, svjetski poznatim triatloncima. Odijelo je dizajnirano za kupanje u hladnoj vodi (maksimalno 16 stupnjeva). Model je izrađen od ekskluzivnog elastičnog neoprena, koji nema analoge među ostalim markama. Zahvaljujući jedinstvenom materijalu, uzgon je povećan za 43% u usporedbi s ostalim mokrim odijelima. Odijelo sadrži prikladni patentni zatvarač za uštedu vremena. Uniforma se preporučuje iskusnim plivačima za sudjelovanje na natjecanjima i postizanje visokih rezultata. Veličine: XS - SS.

Trošak: 50 000 rubalja.

HUUB Agilis Brownlee mokro odijelo, 3/5 mm triatlonsko mokro odijelo

Prednosti:

 • mekana, elastična, lagana tkanina;
 • povećana uzgon;
 • maksimalna udobnost zbog zavarenih šavova;
 • fleksibilni vrat kako bi se spriječilo trljanje;
 • korporativni dizajn.

Mane:

 • visoka cijena;
 • nedostatak drugih boja.

Žensko 2XU GHST mokro odijelo (lagano) triatlonsko mokro odijelo, 3/2/1 mm

Proizvod australske marke izrađen od visokokvalitetnog neoprena Yamamoto. Lagani model dizajniran je za iskusne profesionalne sportaše s naglaskom na uspjeh. Ekskluzivna tehnologija zatvorenih unutarnjih stanica odjeći daje najbolja svojstva: posebno je lagana i plutajuća u usporedbi s konvencionalnim odijelima. 520% elastičnost pruža besprijekorno, ugodno prijanjanje. Veličine: XS - XL.

Trošak: 46.100 rubalja.

Žensko 2XU GHST mokro odijelo (lagano) triatlonsko mokro odijelo, 3/2/1 mm

Prednosti:

 • lakoća i elastičnost;
 • ergonomska prilagodba;
 • izvrsna hidrodinamika;
 • nedostatak šavova u području ramena i ruku;
 • set uključuje rukavice.

Mane:

 • visoka cijena;
 • nemogućnost odabira boje;
 • patentni zatvarač sa stražnje strane teško je otvoriti.

Izbor opreme za triatlon nije lako pitanje i to treba učiniti na temelju odabrane udaljenosti, uvjeta za prolazak na utrci i vaših financijskih mogućnosti.

OSTAVITE RECENZIJU

Unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovdje

Pročitao sam uvjete korisnički ugovor *